Download de OCLC Events app voor Android of iOSx
Info

Route naar De Doelen

De vindt plaats in het Willem Burger Kwartier van De Doelen, Kruisplein 40, Rotterdam. De Doelen is uitstekend te bereiken met auto en openbaar vervoer. De locatie bevindt zich op korte loopafstand van Rotterdam Centraal Station.

Komt u met de auto? In de nabije omgeving van De Doelen vindt u diverse parkeergarages. Vooraf een parkeerkaart boeken? Dat kan op www.parkereninrotterdam.nl.

Let op: Er wordt momenteel gewerkt aan de Maastunnel. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw reis. Ga voor meer informatie naar maastunnel.nl.

Komt u naar de Contactdag?

Deelname aan de is gratis voor medewerkers van bibliotheken en aan bibliotheek verwante organisaties. Meld u hier aan.

Heeft u zich al aangemeld, maar blijkt u toch verhinderd? Tot uiterlijk 4 oktober 2017 kunt u zich kosteloos afmelden. U kunt zich afmelden via Eventbrite of door te mailen naar communications-nl@oclc.org.

Meld u zich na 4 oktober af, dan zijn wij genoodzaakt € 35,00 (excl. btw) in rekening te brengen als tegemoetkoming in de reeds gemaakte kosten voor administratie en catering. U kunt uw plaats ook afstaan aan een van uw collega's (dit hoeft u ons niet te melden).

Deel ook uw ervaringen: download de OCLC Events app voor Android of iOS en tweet met #OCLCNL17