Download de OCLC Events app voor Android of iOSx
Info

Route naar De Doelen

De Contactdag vindt plaats in het Willem Burger Kwartier van De Doelen, Kruisplein 40, Rotterdam. De Doelen is uitstekend te bereiken met auto en openbaar vervoer. De locatie bevindt zich op korte loopafstand van Rotterdam Centraal Station.

Komt u met de auto? In de nabije omgeving van De Doelen vindt u diverse parkeergarages. Vooraf een parkeerkaart boeken? Dat kan op www.parkereninrotterdam.nl.

Komt u naar de Contactdag?

Deelname aan de Contactdag is gratis voor medewerkers van bibliotheken en aan bibliotheek verwante organisaties. Meld u hier aan.

Heeft u zich al aangemeld, maar blijkt u toch verhinderd? Tot uiterlijk 30 september 2019 kunt u zich kosteloos afmelden. U kunt zich afmelden via Eventbrite of door te mailen naar communications-nl@oclc.org.

Meld u zich na 30 september af, of ligt uw badge aan het einde van de dag nog bij de incheckbalie, dan zijn wij genoodzaakt € 35,00 (excl. btw) in rekening te brengen als tegemoetkoming in de reeds gemaakte kosten voor administratie en catering. U kunt uw plaats zonder kosten ook afstaan aan een van uw collega's. Uw collega kan dan bij het inchecken laten weten dat hij of zij in uw plaats komt.

Deel ook uw ervaringen: download de OCLC Events app voor Android of iOS en tweet met #OCLCNL19